Piilolinssit netistä

Piilolinssien käytöstä aiheutuvat kulut voivat olla monille suuri menoerä, joka saattaa estää jopa kokonaan niiden käytön.

Ostamalla piilolinssit netistä voit kuitenkin helposti säästää rahan lisäksi myös aikaa ja vaivaa, kun sinun ei enää tarvitse lähteä ostamaan piilolinssejä optikolta, vaan tilatut tuotteet toimitetaan muutamassa päivässä suoraan kotiisi tai postin toimipisteeseen.

Piilolinssejä myyvien verkkokauppojen laajat tuotevalikoimat ja halvat hinnat tekevätkin nykyaikaisesta piilolinssien verkko-ostamisesta vastustamattoman helppoa ja edullista.

Verkkokauppojen edullisuus

Jotkut saattavat miettiä miten verkkokaupat voivat myydä piilolinssejä paljon edullisemmalla hinnalla kuin optikkoliikkeet. Vastaus kysymykseen on kuitenkin hyvin yksinkertainen.

Piilolinssejä myyvät verkkokaupat ovat hyvin kustannustehokkaita, koska ne ovat keskittyneet vain piilolinssien myyntiin, eivätkä tarvitse omia liiketiloja tai isoa henkilöstöä. Tämä tekee verkkokaupoista hyvin kustannustehokkaita verrattuna optikkoliikkeisiin, jotka tarjoavat myös muita optisen alan palveluita, kuten näöntarkastuksia ja piilolinssikontrolleja.

Useat suuret piilolinssien verkkokauppaan erikoistuneet yritykset toimivat kaiken lisäksi useassa eri maassa, minkä ansiosta hinnoissa ei yleensä näy niin kutsuttua “Suomi lisää”.

Tilaamisen helppous ja nopeus

Ostaessasi piilolinssit netistä täytyy sinun ensiksi selvittää nykyisten piilolinssiesi tekniset arvot.

Arvot on helppo selvittää katsomalla piilolinssireseptistäsi tai vanhan piilolinssipaketin merkinnöistä tarvittavat tiedot. Useimmiten verkko-ostoksia tehdessä riittää kun tiedät nykyisten piilolinssiesi merkin, taittovoimakkuuden (PWR), halkaisijan (DIA) ja kaarevuuden (BC). Jos taas käytössäsi on tooriset piilolinssit, niin sinun tulee tietää lisäksi arvot (CYL) ja (AX).

Kun olet selvittänyt edellä mainitut arvot, niin olet valmis siirtymään halpoja piilolinssejä myyvien verkkokauppojen, kuten LensOn:in, LensWayn tai Shopping4net:in sivuille. Kun olet löytänyt oman piilolinssimerkkisi verkkokaupan valikoimasta, niin sinun täytyy enää valita sopivat arvot piilolinsseillesi, jotka olet jo aikaisemmassa vaiheessa selvittänyt piilolinssireseptistäsi tai vanhasta piilolinssipaketista.

Optikkoketjun omat piilolinssimerkit

Jos käytössäsi on optikkoliikkeen omat piilolinssit ja haluat ostaa halvempia piilolinssejä verkkokaupoista, niin sinun tulee tietää että optikkoliikkeet osaltaan vääristelevät alan kilpailua myymällä linssivalmistajien standardilinssejä optikkoketjun omilla nimillä ja pakkauksilla.

Esimerkiksi optikkoketju Instrumentarium:in myymä “iWear XR Supreme” piilolinssi onkin alkuperäiseltä nimeltään Coopervisionin valmistama “Biofinity” piilolinssi. Tämä vääristelee piilolinssi alan kilpailua, koska ihmiset voivat luulla ettei vastaavia piilolinssejä löydy verkkokaupoista.