Kertakäyttölinssit

Kertakäyttölinssit eli päivälinssit tarjoavat käyttäjilleen parasta mahdollista käyttömukavuutta ja ne sopivat niin satunnaiseen, kuin päivittäiseenkin käyttöön.

Kertakäyttölinssit ovat helppoja ja vaivattomia käyttää, koska jokaisella käyttökerralla silmiin laitetaan uusi puhdas linssipari ja lyhyen käyttöiän ansiosta piilolinssien pinnalle ei koskaan ehdi kerääntyä likaa tai bakteereja, jotka voivat vähentää käyttömukavuutta ja näön terävyyttä.

Kertakäyttölinssit sopivatkin erityisen hyvin aloitteleville piilolinssien käyttäjille ja niille, jotka tarvitsevat piilolinssejä vain satunnaisesti, esimerkiksi omissa harrastuksissaan.

Kertakäyttölinssien käyttö

Kertakäyttölinssit ovat hyvin käyttäjäystävällinen vaihtoehto, koska niitä käyttämällä sinun ei koskaan tarvitse huolehtia piilolinssien puhdistuksesta tai säilytyksestä. Linssien puhdistuksen voi unohtaa kokonaan, koska ne ovat heti steriilistä pakkauksesta otettuna valmiit silmiin laitettavaksi.

Käytön jälkeen kertakäyttölinssit voidaan vain heittää pois, eikä niitä tarvitse puhdistaa tai säilöä yöksi piilolinssikoteloon. Tämä tekee kertakäyttölinsseistä hyvin käytännöllisen vaihtoehdon, koska
niiden käytössä ei tarvita piilolinssikoteloita tai edes piilolinssinestettä.

Kertakäyttölinssit antavat sinulle valinnan vapautta. Jos käytät säännöllisesti silmälaseja, mutta aina silloin tällöin tahdot päästä niistä eroon, ovat kertakäyttölinssit juuri oikea vaihtoehto sinulle. Ne ovat myös kätevät epätavallisissa olosuhteissa, kuten esimerkiksi matkustellessa.

Kertakäyttölinssien hygieenisuus

Kertakäyttölinssit sopivat kaikista piilolinssityypeistä parhaiten niille joilla on silmäongelmia. Kertakäyttöisyys tekee niistä mahdollisimman hygieeniset, joten ne sopivat myös niille jotka kärsivät esimerkiksi siitepölyallergian aiheuttamista silmäongelmista.

Kertakäyttölinssien hygieenisuudesta on hyötyä myös monissa muissa tilanteissa. Esimerkiksi työskentely pölyisissä olosuhteissa kerryttää piilolinssien pinnalle aina likaa, joka huonon puhdistuksen vuoksi voi aiheutta ongelmia. Tälläisissä tilanteissa kertakäyttölinssit ovat suositeltu vaihtoehto.

Kertakäyttölinssien ostaminen

Kertakäyttölinssit tulevat säännöllisessä käytössä jonkin verran kuukausilinssejä kalliimmaksi. Rahaa voi kuitenkin säästää helposti ostamalla piilolinssit oikeasta paikasta.

Ennen vanhaan piilolinssien käyttäjät joutuivat ostamaan piilolinssinsä optikkoliikkeistä, joiden hinnat ja valikoimat eivät usein olleet siitä parhaasta päästä. Nykyisin tilanne on onneksi muuttunut ja tutut optikkoketjut eivät enää monopolimaisesti hallitse piilolinssimarkkinoita.

Tänäpäivänä kaikista halvimmat hinnat tarjoavat vain piilolinssien myyntiin erikoistuneet verkkokaupat. Lue täältä artikkeli piilolinssien ostamisesta netistä, niin tiedät miten helppoa ja vaivatonta on ostaa piilolinssit halvoista verkkokaupoista, kuten LensOn, LensWay tai Shopping4net.